Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
KRAPŲ SVIESTUKAS
Juoda naminė duonelė | močiutės bandelė.
ŽĄSIES SLĖGTAINIS
Rankų darbo žąsies slėgtainis | mūsų sodo antaniniai obuoliai | pajūrio spanguolių padažas.
SILKĖ ŠILKINIUOSE PATALUOSE
Baltijos jūros silkė | bulvės | morkos | burokėliai | žirneliai – viskas iš močiutės daržo.
AVIENOS ŠONKAULIUKŲ KEPSNYS
Avytės šonkauliukai | kepta bulvė | karamelizuoti burokėliai | šv. agurkų – mėtų padažas.
SKRUZDĖLYNAS
H. Manto g. 5, Klaipėda
Virtuvės šefė – Irena Lukoševičienė
Rezervacijai:
+370 614 56660
Degustacijų pateikimo laikas:
I – VII 18:00 – 22:00